domingo, 23 de febrero de 2014

Barça

Feia molt molt de temps que no m'indignava tant amb el futbol. Això no funciona i sort en tenim d'estar vius en totes les competicions. El Barça no juga be, gens be. Pero aixo no es nou ja be de llarg. La temporada pasada ja no va acabar com tot s'esperava. Si Tito no estava be i tothom ho veia perque es va demorar tabt la decisio de deixar-ho? I perque el fitxatge del Tata? Un tiu de fora que no coneix ni l'estil ni la casa i que be d'un futbol totalment diferent. 

Pero la mala planificacio no be nomes desde l'apartat tecnic. Tema central, o Thiago Silva o David Luiz. No hi havien mes opcions. Tots dos grans centrals pero operacions molt molt dificils. En el cas de Thiago perque el PSG esta podrit de diners i no vendra una de les seves estrelles i en el cas de David Luiz es del Chelsea i alla mana Mou cosa que fa que l'operació sigui imposible. No hi han nes centrals al mon?! Podria dir-ne uns quants ara mateix que podrien fer parella amb Pique. Hummels, Vidic, Kompany, Sergio Ramos, Chellini, Iñigo Martinez..... I segur que els experts en treuen molts mes. 

Al mig del camp s'havia de juscar ja si o si un recanvi per a Xavi. Cesc no es Xavi i Sergi Roberto esta molt molt verd. Es va deixar marxar a Thiago en una gran cagada. Hi han molts jugadors que podrien venir aqui a competir per un lloc de titular. Gundogan, Ander Herrera, Wilshere, Toure, Isco... I com deia abans segur que algun mes podria sortir. 

No es fitxa un davanter centre rematador perque tenim a Messi i amb l'estil no hi te lloc. Pero quant van maldades Pique se'n va cap amunt aviam si pesca alguna cosa. Un davanter tipus Larsson necessitem. I aquest estiu hi havien autentiques gangues!!! Mario Gomez, Pizarro, Klose, Llorente o inclus Lewandoski que sen va al Bayern gratis!!!!!!! 

Es any de mundial, els jugadors es dosifiquen, l'equip no juga be i la junta son uns ineptes i una incopetens que nomes veuen els diners de Qatar. Rosell dimiteix apelant a la veritat i despres es demostra que mentiien i els seus companys enlloc de seguir-lo s'aferren al club com si fos un clau roent. En aquest moments trobo a faltar Laporta. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario