lunes, 12 de septiembre de 2011

Arbitres?

Aquest cap de setmana hem tornat a tenir competicio a primera divisio. Vull centrar-me en dos partits en especial Real Societat- Barça i Madrid- Getafe.

Real Societat - Barça (2-2)

La conclusio mes clara es relaxacio. Un equip gran no pot guanyar 0-2 a la mitja part i acabar empatant i fins i tot demant l'hora amb tots els respectes per a pa Real. Els jugadors van volguer dormir tant el partit que van acabar dormint-se ells. Preocupant en clau culé la baixa forma de David Villa i mes encara la cagada en el segon gol de la Real. En resum 2 punts perduts. Mes endavant ja parlare de l'arbit.

Real Madrid - Getafe (4-2)

Com va siguent habitual gran encert golejador del Madrid que te molt potencial a dalt. Errrs garrafals de l'arbit que tambe valorare mes endavant. La gran sort per dir-ho d'alguna manera es que els que deien que era una lliga de dos els hi va fallar l'argument ja que el Getafe tambe va posar les coses dificils al Madrid.

S'ha de donar a menjar a part als arbitres aquesta jornada. Errors molt garrafals ens 3 partits. Anem per ordre cronologic. Al partit del Barça comet 2 errors bastant inportants per a la meva opinio. En la jugada del segon gol de la Real per a mi perjudica a la Real. Crec que no tenia que donar llei de l'avantatge. Crec que s'havia d'expulsar Busquets i pitar penal. Despres ja s'hagues vist si haguessin marcat o no penal pero en cas de marcar tenir un 2-2 al marcador amb un home mes...... L'atre error garrafal es el "suposat" penal a Leo Messi. Per mi penal pero Messi exagera la caigyda i aixo enganya l'arbit.

Al Madrid - Getafe es molt facil de resumir. El penal a Cristiano no es penal ja que es fora de l'area. Pita un fira de joc inexistent quant Benzema es quedava sol davant del porter. Cata Diaz mereixia la expulsio i el cuart gol del Madrid be duba falta previa no pitada favorable al Getafe.

I al partit del atl de madrid contra el valencia vaig contar 3 penals no pitats

2 comentarios:

  1. Buufff yo creo que no se puede hablar de los arbitros porque es un tema que nunca acaba.... los errores de los arbitros son parte del juego, aveces te favorecen y otras no. Equipos como el barça, madrid, manchester, milan, etc no pueden escudarse en un arbitro. En la liga el más regular en juego es el que gana y no siempre te puede perjudicar el arbitro. Otra cosa son las finales, y más si son dos equipos igualados en los que un error del arbitro decanta la balanza y no hay vuelta atrás. Yo solo pediria que los arbitros piten lo k vean, si no ven algo pues mala suerte.Pero que no piten lo que crean o supongan. Pero esto es pedir demasiado...

    ResponderEliminar
  2. Estoy totalmente de acuerdo contigo amigo! Qhizas no me explique bien. Ni Barça ni Madrid pueden quejarse de los arbitros. Lo que queria decir es que el nivel de los arbitrajes son muy malos y deverian hacer como en Inglaterra que el que la caga a la nevera

    ResponderEliminar