sábado, 10 de septiembre de 2011

Diversificacio cultural

Tenim, o no, (a gust del consumidor) la sort de viure en una societat amb una gran diversificacio cultural. Surts al carrer i veus cristians, musulmans, testigs de jehova.... etc. Pero no vinc a parlar de religio. Si surts al carrer tambe veures "pelaos", fashion victims, pijos, grunch, punks.... i un llarg etc. Es d¡'aixo del que us vull parlar. En concret de dues especies. Els "perro flautes amb mac" i les clons.

Començare per els perro flautes amb mac. Son hippis o be su creuen. Ocupes en molts dels casos. Antisistema per naturalesa i de profesio indignats/parats. Queda molt macu (o aixo creuen ells) dir estem indignats assentada general! si jo tambe estic indignat, aquest pais navega a la deriva sense rumb economica, politica i socialment pero aixo es un altre historia. Dintre dels perro flauta amb mac i tenim dos clases, els que no tenen on caure morts i els que darrere tenen un papà i una mamà amb molts de diners. queda molt maco dir soc Ocupa! Visca l'antisistema! Ocupem aquest edifici!! Pero quina gracia te seguir aquest model de vida quant cada divendres be el teu papà ambun M ercedes impresionant a portarte diners i roba neta? Collons aixi tambe em faig jo ocupa i deixo de pagar lloguer. Vaig perl carrer vestit amb les tendencies que marquen el meu estil de vida. De hipi vaja. Pero.... ooo quina sorpresa!! a dins la bossa i duc un iphon i un ipad!!!! i espera espera que jo visc en una casa.. pero no ocupada eee i tinc tele, ps3, un mac..... que nes de facil ser antisistema aixi no?

Despres hi han els altres, els que realment segueixen aquest estil de vida al PERFECCIO. No tenen a darrere un papà farcit de diners, sobreviuen com poden i creuen en el que fan. Jo no comparteixu els seus ideals pero respecto el lliure pensament i les creencies de cadascu. Una cosa molt diferent es que jo cregui que ocupar una propietat privada estigui malament pero es un altre tema aquest. Indignats tots a plaça catalunya! Crec i repeteixu CREC en el que demanaven. Pero no crec que ho fessin de la manera més adecuada. S'ha de fer una manifestacio? Endavant! S'ha de fer una vaga? Endavant! Aixo si acampar-se en una via publica es una cosa molt diferent. No pots acampar-te al mig duna plaça, fer un "empalme" mal fet enj una farola i portarte una nevera i un ordinador. A no perdo que es un Mac!  En fi numes eren unes reflexions personals que venen a dir que sigues coherent amb tu mateix i no vulguis fingir el que no ets.


Nem amb un altre part de la societat. Us heu donat compte de que les nenes (16-24) d'avui en dia semblen clons? Totes van vestides iguales, amb el mateix pentinat.. etc. Jo me les imaginu un disabte nit a les 21h davant de l'armari pensant ¿que em possu? Llavors be el dilema i les següents trucades.

-Clon numero 1 hola soc jo la clon numero 2 que et posaras?

-Hola numero 1 em posare tal

-Noo aixo no que su posa la nuemero 3

I al final acaben vestides iguales pero de diferent color. Tu te les trobes i els hi preguntes que feien 2x1? I es quant s'emprenyen. No tenene personalitat propia! Ja no es compren una peça de roba perque una amiga no li agrada! Perdona maca t'ha de agradar a tu. Passa de la opinio publica i sigues tu mateixa. La gent que es gotica als ulls dels demes van estranys pero ells es senten agustus amb si mateixos. Preneune exemple, no sigueu cloniques les unes de les altres i aixi els solters del mon tindran mes diversificat on mirar i buscar. Breu apunt al fisic daquestes noies, cavell totes iguals, maquillatge igual, 0 de pit, molt primes i cametes esquifides. Visca l'Anorexia

2 comentarios:

  1. En esta vida hay 2 elecciones basicas: hacer lo que creo que es lo mejor o seguir lo que hacen los demás.
    La edad influye mucho en esas decisiones.De jovenes nos fijabamos en compañeros y queriamos ser aceptados y en ocasiones deciamos o haciamos cosas por solo el hecho de ser uno más.Recuerdo mi epoka de instituto con las alphas industries.... esos si que eramos clones. Con la edad y la experiencia te das cuenta que debes vivir tu vida como mejor creas que la vas a disfrutar. Que quien se quede a tu lado siendo como eres será tu amigo.
    Yo no entiendo de grupos de hippies, okupas, pelaos etc. pero siempre habrá seguidores y seguídos. Los seguídos pueden tener una fuerte creencia de que lo que hacen es correcto pero la gran mayoria de los seguidores solo buscarán encajar en algun sitio. Es por eso que se contradicen en palabras y hechos, gritando que quieren oportunidades de trabajo con un mac en la tienda de campaña. Y esque la generación nini o al menos sus ideas, no entiende de cultura, de grupos ni edades. Todos queremos trabajar poco y ganar mucho.

    ResponderEliminar
  2. Grandes y savias palabras como siempre. Ya no me acordaba de la moda de las alphas industries y los pantalones por los tobillos. Suerte que al final maduramos y adoptamos nuestro propio estilo e ideologia

    ResponderEliminar