miércoles, 21 de septiembre de 2011

Final de l'estiu

Si amics si. L'estiu s'acava. S'acava anar a la platja, anar a fer barbacoes al camp, les terrasetes, els mojitos a l'aire lliure...... I un munt d'activitats propies de l'estiu. Pero no us vingueu abaix amics! Els "frikis" tenim un motiu per estar contents! I es que aquests proxims dies (i d'altres ja passats) podem disfrutar dun munt de videojocs!!!!

El mes esperat per a mi el FIFA12! dia 29 de setembre sera meu i numes meu... Jejeje. Pero no tot es Fifa! No no amics. Hi han moltisines coses més apart de Fifa.

Assassins Creed. Una nova entrega del nostre assassi preferit. Joc que tambe caura per part meva jeje. Diuen que amb un multijugador on-line millorat.

Dead Island. Desde el 9 de setembre ja esta disponible! I encara no le probat!! Aixo no pot ser. Tinc un gran dubte. Es primera persona? Personalment espero que no. Tot i que no sera un handicap per a un joc que promet molt.

I la joia de la corona. COD Modern Warfare 3. El nou i esperat Call of Duty!!!!!!!!! Sisis igual que el Fifa es mas de lo mismo. Pero collons! Quin mas de lo mismo!!! Sera brutal!!!

Esta clar que hi hauran molts mes titols! Pero per a mi aquests son els imprescindibles. Pero si algu vol aportar-ne algun mes endavant!

Bona viciada!!

2 comentarios:

  1. jajajaja este comentario está exo para mi eehh !!
    Hay un montón de buenos titulos: Gears of war 3 para xbox360, Uncharted 3. Para los roleros el The elders scrolls V: skyrim. Dark souls, la seguda parte del aclamado Demon´s souls, uno de los juegos más difíciles. F1 2011, Resistance 3, battlefield 3, Batman arkham city, saints row third....soul calibur V... para todos los gustos y colores. Yo el único en reserva es el MW3. Cuando bajen de precio me comprare el uncharted 3 y el assassins rev. para tener completa las colecciones. Buen vicio !!

    ResponderEliminar
  2. Bueno mas que nada me referia a titulos de PS3 imprescindibles para mi jejeje. Pero todas las opiniones son bien recibidas jeje buena viciadaaaaa

    ResponderEliminar